Harley træf 2001

Tools MC´s historie starter på et Harley træf på Bornholm i 2001. En aften efter nogle øl og lidt irsk kaffe, faldt snakken hen på at danne en klub.

Da vi havde skruet på Johnni´s Triumph hele vejen fra det mørke jylland, faldt det helt naturligt at kalde klubben Tools MC. (Vi skruer mere end vi kører) Vi blev enige spørge dem vi kendte som havde en motorcykel om de ville være med.

Den 10 marts 2002 blev der afholdt stiftende generalforsamling i Tools MC med 12 deltagene plus nogle der ikke kunne komme på dagen. Nu skulle vi have nogle vedtægter og en bestyrelse, så der kunne søges tilskud fra
kommunen.

Der blev også snakket omkring rygmærke. Efter et par klubmøder blev det besluttet at bruge det klubmærke som vi bruger nu, som er tegnet af Morten Larsen. En stor tak til ham!

Nu stod vi bare og manglede et sted hvor vi kunne mødes. Vi havde holdt vores møder rundt omkring hos medlemmerne, men vi ville også have et sted med en bar osv. Vi gik på jagt efter et godt sted, men enten lå de for langt væk fra byen ellers var de for dyre.

Til vores fester blev vi nødt til at leje lokaler, sommerfesten blev holdt i Ajstrups foldboldklubhus og julefrokosten blev holdt i et festlokale.
 

Jagthytten i Trend skov

Grunden på Pilevangen, efter vi ryddede den

Byggeri på Pilevangen

Tonny på toppen

Byggeri på Pilevangen

Vi endte med at få en grund stillet til rådighed af Aalborg kommune og selveste Hendes Majestæt Dronningen skænkede os den gamle kongelige jagthytte fra Trend Skov. En stor tak til hende!
 

Klubhuset